Viitorul Mobilității în România: O Nouă Eră cu DriveSync

Într-o lume care se schimbă rapid, modul nostru de a călători este pe cale să devină mai inteligent, mai eficient și mai conectat.

Există 10.3 milioane de mașini în România, iar 90% dintre ele sunt parcate 23 de ore pe zi. Vrem să schimbăm asta și să le punem pe toate la muncă.

O Nouă Perspectivă Asupra Călătoriilor

Imaginează-ți străzi mai puțin aglomerate și aer mai curat. DriveSync își propune exact acest lucru: să facă din fiecare mașină o resursă ce poate fi utilizată mai eficient.

În loc să ai o mașină care stă și “ruginește”, de ce să nu o folosești ca o sursă de venit adițional?

Ce aduce DriveSync nou?

 • Flexibilitate: Fie că ai nevoie de o mașină pentru o oră sau pentru o zi, DriveSync îți oferă acces la vehicule diverse, oricând și oriunde.
 • Economie: Împărțirea mașinilor înseamnă costuri mai mici pentru toată lumea și mai puține mașini pe drumuri.
 • Respect pentru Planetă: Mai puține mașini înseamnă mai puțină poluare. DriveSync îți permite să călătorești responsabil.
 • Opțiuni: Având acces la mașini listate de la persoane fizice, vei putea să te bucuri de o experiență de închiriere auto autentică.
 • O piață nouă: Ca proprietar de autovehicul, îți oferim oportunitatea de-ați transforma pasivul (Mașina) într-un activ.

Un activ este o resursă controlată de către o societate ca rezultat al unor evenimente anterioare. Firma se așteaptă ca, în viitor, activul să aducă beneficii economice societății.

Un pasiv este o obligație curentă pentru o companie provenită din evenimente anterioare, prin a cărei stingere este de așteptat ca respectiva companie să renunțe la anumite resurse care incorporează beneficii economice.

https://cursdeguvernare.ro/diferenta-dintre-active-si-pasive-8-explicatii-utile-pentru-antreprenori.html

Cum Va Funcționa?

E simplu.

Cu câteva click-uri, vei putea alege mașina care ți se potrivește, pentru cât timp ai nevoie, cu preluare și predare la locațiile alese de tine. Fără hârtii, fără timp pierdut — totul digital.

Impactul DriveSync

Chiar dacă platforma DriveSync nu a fost încă lansată, entuziasmul și anticipația în jurul acestui proiect sunt deja palpabile.

Suntem pe cale să aducem o schimbare semnificativă în modul în care românii văd și utilizează transportul personal și partajat. Așteptările sunt mari, iar potențialul este uriaș:

 • Schimbare Culturală: DriveSync promite să cultive o schimbare în mentalitatea deținerii exclusiviste a unei mașini, promovând partajarea ca un stil de viață sustenabil și economic intr-o Economie Colaborativă.
 • Anticiparea Nevoilor Comunității: Ne propunem să deschidem porțile către o soluție de mobilitate adaptată nevoilor comunității, oferind accesibilitate și flexibilitate fără precedent în transportul personal — La un click distanță!
 • Contribuție la Sustenabilitate: Prin promovarea reducerii numărului de mașini personale și promovarea împărtășirii vehiculelor, DriveSync are potențialul de a contribui semnificativ la scăderea emisiilor de CO2 și la crearea unui mediu urban mai curat.

Scopul Nostru Principal

 • Posibilitatea unui venit adițional pentru proprietarii de mașini
 • Prețuri mai mici pentru cei care doresc să aibă parte de noi experiențe la volan

Mai mult decât atât, dorim să oferim experiențe noi oricui este interesat:

 • Fie că vrei să mergi la mare cu o mașină decapotabilă
 • Sau să fii centrul atenției ajungând la un eveniment High-End într-o limuzină de lux
 • Sau pur și simplu vrei să traversezi România la volanul unui SUV

Plus multe altele…

De Ce DriveSync?

Pentru că ne pasă — Atât de proprietarii de mașini cărora dorim să le oferim oportunitatea creării unei noi surse de venit adițional, cât și de persoanele care vor să aibă parte de experiențe noi și autentice la un preț avantajos.

Pregătește-te pentru Viitor

Deși suntem încă la începutul călătoriei, fiecare pas contează. Te invităm să fii parte din această schimbare.

Abonează-ne la Newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și pregătește-te să faci parte din revoluția mobilității cu DriveSync.