Nu-ți lăsa mașina să ruginească.

Transform-o într-o sursă de venit!

Preia controlul asupra viitorului tău financiar și cultivă-ți propria afacere cu DriveSync, platforma care îți oferă oportunitatea de a-ți înregistra mașina și de a o închiria altor șoferi.

DriveSync îți oferă uneltele și resursele de care ai nevoie pentru a-ți gestiona flota de mașini și pentru a-ți urmări veniturile. Înregistrează-ți mașina și începe să câștigi bani. Fiecare kilometru parcurs este un pas spre venituri suplimentare.

Înregistrează-ți prima mașină acum, continuă să adaugi mașini și apoi scalează-ți afacerea pe termenii tăi. Fiecare mașină în plus este un pas spre venituri suplimentare.

Construiește o afacere care e...

Profitabilă

Înregistrează-ți mașina și începe să câștigi bani. Fiecare kilometru parcurs este un pas spre venituri suplimentare.

Flexibilă

Tu decizi când și cât vrei să închiriezi mașina. Fie că ești plecat în vacanță sau pur și simplu nu o folosești, mașina ta poate genera venituri.

Ușor de gestionat

Platforma noastră îți oferă toate instrumentele de care ai nevoie pentru a-ți gestiona mașina și pentru a-ți urmări veniturile.

Orice antreprenor este binevenit

Fie că deții o singură mașină pe care o finanțezi, sau o flotă întreagă, DriveSync îți oferă oportunitatea de a-ți pune mașina la treabă. Poți începe să îți scalezi afacerea oricum dorești.

14.832 RON

Venit anual pentru o mașină

(medie anuală aproximativă)*

44.496 RON

Venit lunar pentru trei mașini

(medie lunară aproximativă)*

74.160 RON

Venit anual pentru cinci mașini

(medie anuală aproximativă)*

103.824 RON

Venit anual pentru șapte mașini

(medie anuală aproximativă)*

133.488 RON

Venit anual pentru nouă mașini

(medie anuală aproximativă)*
Grafic cu posibile venituri

Become our next success story

Devino următoarea noastră poveste de succes

Transformă-ți mașina într-o sursă de venit suplimentar cu DriveSync și câștigă cu ușurință:

  • Închiriază-ți mașina în timpul liber.
  • Stabilește-ți propriile tarife.
  • Fără angajamente, fără bătăi de cap.

Întrebări frecvente

Care sunt cerințele pentru a închiria o mașină prin DriveSync?

Pentru a închiria o mașină prin DriveSync, trebuie să ai vârsta minimă de 21 de ani și să deții un permis de conducere valabil de minim 1 an. În plus, trebuie să prezinți un card de credit valabil pe numele tău.

Ce se întâmplă dacă am nevoie de o prelungire a perioadei de închiriere?

Dacă ai nevoie de o prelungire a perioadei de închiriere, trebuie să contactezi proprietarul mașinii pentru a discuta această opțiune. Dacă proprietarul este de acord, va trebui să faci o cerere de prelungire a perioadei de închiriere în aplicația DriveSync.

Pot și alte persoane să conducă mașină închiriată?

Da, și alte persoane pot conduce mașina închiriată, dar trebuie să fie adăugate ca șoferi autorizați în aplicația DriveSync. În plus, trebuie să îndeplinească aceleași cerințe ca și tine: vârsta minimă de 21 de ani și un permis de conducere valabil de minim 1 an.

Ce se întâmplă dacă am un accident cu mașina închiriată?

În caz de accident, trebuie să anunți imediat poliția și să completezi un raport de accident. Apoi, trebuie să contactezi proprietarul mașinii și să completezi un raport de accident în aplicația DriveSync.

Pot să închiriez o mașină pentru o perioada mai lungă de timp?

Da, poți închiria o mașină pentru o perioada mai lungă de timp. În aplicația DriveSync, poți selecta perioada de închiriere dorită, iar proprietarul mașinii va fi notificat cu privire la această cerere.

Care este politica de anulare a unei rezervări?

Politica de anulare a unei rezervări este stabilită de proprietarul mașinii. În general, dacă anulezi o rezervare cu mai mult de 24 de ore înainte de dată de începere a închirierii, vei primi o rambursare integrală. Dacă anulezi o rezervare cu mai puțîn de 24 de ore înainte de dată de începere a închirierii, nu vei primi nicio rambursare.

Cum pot să plătesc pentru o rezervare?

Pentru a plăti pentru o rezervare, trebuie să introduci datele cardului de credit în aplicația DriveSync. După ce proprietarul mașinii acceptă rezervarea, vei fi taxat pentru perioada de închiriere.

Cum comunic cu proprietarul mașinii?

Pentru a comunica cu proprietarul mașinii, poți folosi chat-ul din aplicația DriveSync. În plus, vei primi datele de contact ale proprietarului după ce rezervarea este confirmată.

Pot să închiriez o mașină dacă nu sunt din România?

Da, poți închiria o mașină prin DriveSync chiar dacă nu ești din România. Trebuie doar să ai un permis de conducere valabil și un card de credit valabil.

Pot să primesc mașina la aeroport?

Da, poți primi mașina la aeroport. În aplicația DriveSync, poți selecta locația de preluare a mașinii, iar proprietarul mașinii va fi notificat cu privire la această cerere.

Pot să aleg locația de predare a mașinii?

Da, poți alege locația de predare a mașinii. În aplicația DriveSync, poți selecta locația de predare a mașinii, iar proprietarul mașinii va fi notificat cu privire la această cerere.

Este necesară o garanție pentru a închiria o mașină?

Da, este necesară o garanție pentru a închiria o mașină. Valoarea garanției este stabilită de proprietarul mașinii și poate varia în funcție de vârstă ta, experiență ta de conducere și dacă ai optat pentru pachetul de asigurare 'Basic' sau 'Premium'.

Alătură-te DriveSync și construiește-ți propria afacere

* Valorile sunt orientative și pot varia în funcție de piață. Calculele au fost realizate pe baza unui preț mediu de 103 RON/zi și o medie de 12 zile închiriate pe lună. Nu s-au luat în considerare costurile de întreținere și depreciere a mașinii. Nu garantăm că veți obține aceste venituri. Acestea sunt doar estimări și pot varia în funcție de mai mulți factori, cum ar fi locația, tipul de mașină, perioada anului, etc.